volgende pagina
vorige pagina
 
Sponsoring
 
ABN AMRO
Als Partner van de Toekomst helpt ABN AMRO ambitieuze mensen hun dromen, doelen en ambities te formuleren en verwezenlijken. Daarnaast stimuleren we talenten op allerlei niveaus om hun eigen grenzen te doorbreken en verbinden we de domeinen sport, educatie, ondernemerschap en kunst en cultuur. Met de juiste inspiratie, passie en wilskracht helpen we de maatschappij stap voor stap vooruit. Wij beschouwen nijntje als puur "Hollands Glorie" die reeds 60 jaar jong en oud met elkaar verbindt. Daarom verbinden wij ons met plezier aan de nijntje art parade.

ABN AMRO heeft de nijntje art parade financieel ondersteund.
 
Christie's
Veilinghuis Christie’s Amsterdam leidt de veiling op 8 oktober.
 
Hemlock Project en Winkelinrichting
Hemlock is een modern bedrijf voor winkelinrichting en interieurbouw dat de krachten bundelt van het vroegere Hemlock en Valk. Onze passie is de mooiste winkels bouwen en het creatief doorontwikkelen van winkelconcepten. Zo creëren wij voor onze opdrachtgevers het beste en mooiste op het gebied van winkelinrichting en interieurbouw.

Hemlock heeft de sokkels geleverd voor de binnenlocaties van de beelden in Nederland.
 
Kortmann Art Packers & Shippers
Kortmann Art Packers & Shippers (APS) is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer en opslag van kunst. Hasenkamp is het Duitse moederbedrijf, en is marktleider in het transporteren en opslaan van waardevolle producten. Kortmann APS is hierdoor aangesloten op een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde kunstexpediteurs.

Naast het transporteren van kunst, zijn er nog een aantal activiteiten waarvoor men bij Kortmann APS terecht kan. Kijk hiervoor op onze website.

Kortmann APS verzorgde het vervoer van de beelden naar de kunstenaars en de locaties in Nederland.
 
Levenbach
Levenbach advocaten richt zich op het bedrijfsleven en investeerders. Levenbach staat zowel nationale als internationale cliënten bij op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht en intellectueel eigendomsrecht. De verbindende factor tussen de rechtsgebieden is het opstellen en beoordelen van commerciële contracten op alle rechtsgebieden (van franchise- en distributieovereenkomsten tot arbeidsovereenkomsten en overnameovereenkomsten), waar al onze advocaten specialist in zijn. Levenbach is verder erg internationaal georiënteerd. Voor zaken met een internationaal karakter werkt Levenbach samen binnen een netwerk van vooraanstaande advocatenkantoren in Europa’s belangrijkste steden, de Verenigde Staten, Azië en Australië (www.lawexchange.co.uk). Hierdoor is Levenbach ook in staat om u in grensoverschrijdende zaken bij te staan.

Levenbach heeft de nijntje art parade financieel ondersteund.
 
OTX Logistics
OTX Logistics is onderdeel van de On Time Group, een internationale lucht- en zeevrachtexpediteur en logistieke dienstverlener met wereldwijd 54 eigen kantoren in 16 landen. We onderscheiden ons door onze klantgerichtheid, persoonlijke communicatie en logistieke oplossingen op maat. De On Time Group bestaat uit twee merken: On Time Express en OTX Logistics.

OTX Logistics verzorgde het internationale vervoer van de beelden naar de kunstenaars en de locaties.
 
Rijksmuseum
De veiling van de nijntje-beelden op 8 oktober vindt plaats in het Rijksmuseum
 
Struyk Verwo Infra
Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. Specialist in duurzame bestratingsmaterialen en -oplossingen in beton en natuursteen. Trends in kleuren, vormen of materialen. Een veilige en duurzame omgeving of innovaties in verwerking en onderhoud. In samenspel met de klant wordt voor elke situatie een Straatbepalende invulling gerealiseerd, afgestemd op elk type buitenruimte.

Struyk Verwo Infra heeft de sokkels geleverd voor de buitenlocaties van de beelden in Nederland.